1100W Mini Prenosné Chladenie, klimatizácia, bez Inštalácie USB Rýchle Nabíjanie Diaľkového Ovládania Pre Domáce Kancelárie Vonkajšie Priemysel

  • €185.26 €253.79
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domáce Spotrebiče

Sku:
  • w483855
Značky:
  • auto prenosné klimatizačné zariadenie, klimatizácia cestovanie, Klimatizácia Časti, tin chladnička, kúpiť split klimatizácia, mijia mini klimatizácia, klimatizácia domov, montáž, neurčená nohavice, čerstvé prenosné klimatizačné zariadenie, kúrenie uhlíka kolo usb
  • Názov Značky: warmtoo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Klimatizácia moc: >2HP
  • Certifikácia: CE
  • Technika: Pevná frekvencia
  • Druh: PRENOSNÉ
  • Trieda: Trieda 1
  • Výkon (W): 400W
  • Funkcia: Šetrenie Energie
  • Stav: nové
  • Vnútorné Stroj Hluku: 24-35 db
  • Napätie (V): 220V
  • Použitie: auto
  • Chladenie/Ohrev: Chladenie/Ohrev
  • Auto chladnička Typ: Chladiace

Informácie o produkte:

Funkcie:

●Inštalácia zadarmo, jednoduchá inštalácia, vhodné použiť

●Rýchle chladenie

●USB rýchle nabitie

●Nezávislé pripojený priamo na bubon

●Inteligentný načasovanie

●Nočné osvetlenie

●Malé, ľahko sa prenáša

●Dotknite diaľkové ovládanie

●Nízka hlučnosť, pokoj a spánok

●Nízka spotreba, úspory energie, ochrana životného prostredia

Použitie: Dm / Vonkajšie Sentry / Office / Verejného Ubytovni

Popis produktu:

Materiál: Polypropylén (PP)

Farba: biela

Menovité napätie / frekvencia: 220V/50H2

Chladiaci výkon: 1100W

Kúrenie kapacita: 800W

Menovitý prúd: chladenie 1.6 / kúrenie 1.7

Menovitý výkon: chladenie / kúrenie: 360W

Maximálny vstupný prúd: 2A

Maximálny príkon: 440W

Maximálny pracovný tlak na sacej strane/výfukovej strane: 0.05/1.25 MPa

Maximálny povolený tlak na nízky tlak strane / vysoký tlak, strana: 0.05/1.25 MPa

Maximálny prevádzkový tlak výmenníka: 1. 78MPA

Cirkulujúci objem vzduchu: 80m/h

Veľkosť tela: 460x255x230mm

Hluku: ≤38dB(A)

Anti-shock ochranu kategória: Trieda I

Chladivo: R134a/120g

Ako používať (Pokyny)

● Zapojte zástrčku do štandardného konektora, a keď "--" v strede indikátor svieti, stlačte vypínač napájania na štart.Stlačte tlačidlo "Time 1" a "Čas +" šípkami nastavte teplotu, ktorú chcete.Teplota môže byť najazdených od 17°C do 35°C. digitálne na displeji začne blikať.Po uplynutí 3 sekúnd, počítač automaticky zaznamenáva a predvolené nastavenia systému po naštartovaní. °.

● Stlačte tlačidlo čas ak chcete nastaviť pracovný čas, stroj.Od 1 do 12 hodín, je možné nastaviť cyklicky.Zakaždým, keď ho stlačíte, sa zvýši o jednu hodinu.Ak stroj pracuje, kým čas, ktorý ste nastavili, sa zastaví automaticky.Predvolené nastavenia systému až 9 hodín.

● Najlepšie je, že nebude používať stroj pre viac ako 10 hodín za čas.Prosím, dajte stroj majú určitý čas odpočinku.Keď je teplota príliš vysoká, kompresor bude mať prestávku a potom sa spustí automaticky.Je to normálne.Nie je zvláštne situácie.Prosím, použite stroj s komármi siete!

● Skontrolujte, či odvod vody potrubie je blokovaný trosiek.Ak je blokovaný, prosím, zrušte trosiek zabezpečiť, aby sa kondenzovaná voda vnútri môže prúdiť hladko.Okrem toho dal len vedre pod trubice a chytiť sa kondenzovaná voda.Keď vodná hladina je na konci vodné zásuvky, prosím, skládka je v čase.

● Dajte stolice na strane postele, dajte stroj byt na hornej, upraviť výšku stroj, len dať to do puzdra z moskytiérou.Poznámka: do konca vzduchu-plnené koniec je vložený v lete, a koniec vykurovacieho je umiestnený v zime. .V rovnakom čase, zásuvky potrubí vedľa neho je vystavená.

● Keď potrebujete teplo, môžete používať ho raz, ako ho zmeníte.

● Výfukového potrubia inštalácia: Inštalácia spoločného potrubia na odvod spalín na námestí port výstup vzduchu.Tepelné trubice by mal byť hladký smerom nahor.Nie odvádzať alebo otočiť o 90 stupňov ostré zákruty uľahčiť plnenie horúci vzduch.

Balík obsahuje:

●1 x klimatizácia

●1 x Diaľkové ovládanie

●1 x Výfukové potrubie

●1 x Odvodňovacie potrubie

Upozornenie:

Horúci vzduch zásuvky hlavnej jednotky je ≥0.6 metrov od steny.

● Po stroj je kúpili späť, prosím, nech to stojí za 2 hodiny a potom ho zapnite.Po každej stop, prosím, počkajte najmenej 5 minút pred zapnutím ho znova zapnite.

● Nepoužívajte stick alebo ako rozšíriť do klimatizácia.Výstup vzduchu je veľmi pravdepodobné, že príčinou nehody pri veternej turbíny je beh vo vysokej rýchlosti.

● Neumožňujú ochranných sietí proti komárom alebo iné položky na blokovanie vzduchu zásuvky stroj v moskytiérou.Výstup vzduchu z stroj mimo mosquito net je minimálne 60 cm od steny.

● Nepoužívajte a opláchnite vodou, môže spôsobiť úraz elektrickým prúdom, skratu atď., prosím, utrite, klimatizácia, s mäkkou suchou látkou.

● Nepoužívajte nasledujúce položky: horúca voda (≥40 °C), môže použiť ohrievač vody, deformovať a fade, klimatizácia, benzín, farby ,benzén a leštenie agent, atď.Tieto položky sa deformovať a poškriabaniu, klimatizácia.

● Nenechajte studeného vzduchu vyhodiť priamo na telo, na dlhú dobu, čo môže spôsobiť fyzické nepohodlie alebo poškodenie zdravia.

● Nevystupujte alebo pozastaviť hromadu na klimatizáciu na dlhú dobu.Ak prístroj spadne, alebo položky, padá, môže spôsobiť zranenie osôb a iných nehôd.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: