Holič Tašky-Kaderník Kadernícke Nástroj Skladovanie Taška Nepremokavé Veľkokapacitný Úložný Batoh Cestovné Pleciach Taška

  • €33.42 €64.27
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domáce Spotrebiče

Sku:
  • w488374
Značky:
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

VYSOKÁ KAPACITA:Môžete ukladať nožnice, hrebene na vlasy, nožnice a iné kadernícke nástroje, a môže tiež uložiť sušiče vlasov, sušič na rovnanie, , hrebene, kefy, cape sprej fliaš a iných veľkých nástrojov, ktorý je váš dokonalý kadernícke nástroj.

Holič ideálny Bookbag:perfektné vlasy nástroje taška pre začiatočníkov Kaderníctvo, samostatne kaderníctvo, kaderníctvo škole študent, profesionálny kaderník!

Vysoká kvalita:Vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavého materiálu, robustné, tlaku odolná, proti vráskam, dlhodobé užívanie.to nesie hmotnosť pekne a vy sa zmestí veľa vecí vo vnútri.

Ľahko sa prenáša:hairstylist batoh veľmi miestnosti a vhodné, aby sa na cestách s.Všetky jeho nožnice, prášky, nožnice perfektný fit!

Ideálny darček:Toto má byť ideálny pre ukladanie všetky Holič odborné predmety elegantne a profesionálne.Má toľko spádové oblasti na ukladanie všetko, čo Holič potreby!

Názov:Kaderníctvo Nástroj Skladovanie Taška

Typ položky: Styling Príslušenstvo

Stav: 100% Zbrusu Nové

farba:Sivá

Materiál:canvas

veľkosť:45 x 32 x 19 cm

Obsah balenia:

1 x Holič Taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: