Celý Diamond Mozaiky Výšivky Diamond Maľovanie Nové 2022 Štýl Domova Dekoratívne Maľby Dimond Paiting Zber 5d Umenie

  • €0.01
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Diamond Maľovanie Cross Stitch

Sku:
  • w465254
Značky:
  • diamond maľovanie, 5d diamond maľovanie, peacock, diamond maľovanie auta, diamond maľovanie pierko
  • Rám: No
  • Použitie: Obrazy
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Materiál: Akryl
  • Vzor Typ: Scénické
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Vložením Oblasti: Čiastočné
  • Formulár: Byt
  • Typ Veľkoobchod: Áno(>50 Ks)
  • Počet Farieb: 30-45
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • Súbor Typ: NO
  • Štýl: Moderný Štýl

názov produktu :Nový 5D Plné Námestie Diamond maľovanie,Diamant mozaikový obraz,Nedokončené Diamond Výšivky,Domáce dekorácie Materiál : 2.7 mm Kolo Živice Diamond Novej generácie Kolo Živice Diamond s 447 DMC Farby O Vŕtať : 100% Plný Vrták O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potrebných pre priľnavosť k miestnej predám Rám O Package : 30x40cm balík okno ,Farba Boxu / Bag - Funkcia : kolo diamant ; Diamantový pokrytie plátno kompletný, je plná diamantov výšivky - Viacúčelový : Môže byť použitý v Spálni, Jedáleň, Kúpeľňa, Umyváreň, Kuchyňa, Pracovňa, Domova, Kancelárie, Hotel, Reštaurácia a Bar , Home/Hotel/Office Dekorácie,Jedinečný Darček - Proces: Nové technológie , Rôzne s štvorcových diamant a iné diamond .to je najnovšie technológie.

01. Diamanty sú rezané v prísny spôsobom, s perfektným, hmatateľný pocit, svetlé farby, priehľadné scintillation a vysoký index lomu. 02. Šetrné k životnému prostrediu živice materiál, netoxické a bez chuti, dlhodobé užívanie, a nie je jednoduché klesať, takže krása a vernosť fotografie.

01. Substrát je vyrobený z high-definition plachtou a farieb, a každý zodpovedajúce Farby blok je reprezentovaný abecedný symbol, ktorý je ľahko rozlíšiť. 02. Plátno nie je ľahké poškodenie, účinne nepremokavé a steamproof, vysokú kvalitu a 03. Používame špeciálne lepidlo, aby bolo silnejšie a silnejšie.

01. Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok!Každý diamant veľkosť: 2.5 mm x 2.5 mm. 02. Všetky výrobky sú merané ručne a môžu mať odchýlku 0-2 cm, čo je normálne. 03. O rozdiel medzi svetlom a displeja, farebnú položky môžu byť mierne líšiť od fotografie, odpusť mi. 04. Ak máte iné alebo väčšie rozmery, kontaktujte nás, ďakujeme! 01. Po obdržaní balík, otvorte balík prvý.Skontrolujte, či je súprava alebo všetky diely sú kompletné. 02. Uistite sa, že všetky farieb diamantov a tašky sú kompletné podľa kontrolného zoznamu. 03. Otvoriť malú časť pásky, aby sa zabránilo prachu. 04. Vyberte znak (symbol), nájsť zodpovedajúce diamant a vložte ho do vŕtačky. 05. Jemne extrahovať diamond pinzetou, až celý obraz je kompletný. 06. Stlačte diamant na fotografii s knihou a prejdite na plátno. 07. Zhotovte fotografiu vyzdobiť miestny rámik na trh a používať vaše obľúbené rámu.

01. Vzhľadom k rôznej veľkosti objednávky, nástroj je predmetom skutočnými podmienkami, prosím, vedieť! 01. Náš diamant maľovanie je polotovarov, nezahŕňa rám, a nedokončené Foto potrieb ste sami. 02. Existujú dva diamanty vyberať, námestie diamanty a okrúhle diamanty.Pridali sme 30% diamantov!Nie len nízke ceny, ale aj kvalitné. 03. Keď budete hotoví, môžete poslať fotku na nás.S vaším dovolením, sme showand oceniť to, aby kupujúci po celom svete!Top kvality, zabezpečenie Kvality; Konkurencieschopné ceny všetkého tovaru sú prísne vyrobené z výroby v súlade s medzinárodnými normami.Rýchlo dopravy Konsolidovať objednávky; Najlepšie a včasné služby; Záruka, že budete spokojní na 100%; Veľké zľavy pre veľké objednávky!

01. Prispôsobenie akýkoľvek diamant maľovanie chcete urobiť, je veľmi módne a populárne. 02. Každý obrázok má dobrý príbeh, takže diamond obraz procesu zmysluplné. 03. Diamond maľovanie môže byť jedinečný darček pamäte alebo veľmi módne ozdoby. 04. Kontaktujte nás nájsť svoje obľúbené diamond obrazy. 01. Tovar bude dodaný v priebehu 2-4 dní po obdržaní overenie platby. 02. Všetky položky sú dodávané z Číny letecky alebo ePacket. 03. Dopravu sa líšia podľa prepravu, spôsob a zvyčajne trvá 10 až 30 workingDays, aby sa dospelo. 04. V zriedkavých prípadoch môže byť odložený v závislosti na počasí vašej krajiny a Rýchlosť tovaru.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: