Chumáčovanie Stroj Ručné Ľahké Ručné Výšivky Koberec Tkanie Stroj Odolný Pletenie Koberec Nástroj Chumáčovanie Stroj Rez

  • €65.58 €163.94
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Vyšívacie Stroje

Sku:
  • w464427
Značky:
  • chumáčovanie stroj ručné
  • Stav: nové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Trs Výšivky Stroj
  • Prevádzka: Manuál

Popis:

Chumáčovanie Stroj Príručka je prijatá zásada šijací stroj, to zdarma rocker, ľahko väzbe priadza do koberec, ľahko sa učiť.

Funkcie:

1. Má vlastnosti kontrolovateľné tkanie rýchlosť.

2. To je efektívny a prenosné všívaných tkanie nástroj.

3. Je dobrou voľbou pre rodiny a priateľov ktorí majú radi umenie výšivky a chumáčovanie.

Špecifikácie:

Názov: Chumáčovanie Stroj Ručné Rýchlosť

Chumáčovanie Nástroj: cca 24 cm/9.4 v

Váha: cca 180 g

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, drevo

Balenie Zoznam:

1*Manuálne Chumáčovanie Stroj

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Používateľom jednoduché ] Chumáčovanie Stroj Príručka je prijatá zásada šijací stroj, to zdarma rocker, ľahko väzbe priadza do koberec, ľahko sa učiť.

2.[ Krásne Remeselne ] Navrhnuté bez nabíjania, Chumáčovanie Stroj Ručné Rýchlosť je vhodný pre zabráni zamotaniu káblov, má vlastnosti kontrolovateľné tkanie rýchla, flexibilná činnosť, kompaktný a ľahký.

3.[ Vysokokvalitných Materiálov ] Manuál Chumáčovanie Stroj je vyrobený z nerezovej ocele, je odolný voči pádu a oblečenie, nemá žiadny hrdze, a rukoväť a ručné rocker sú z masívu, pohodlné držanie, silný a odolný, vhodný pre dlhoročnou použitie.

4.[ Výhodné pre uskutočňuje ] Ručné Chumáčovanie Stroj je navrhnutý tak, aby sa použité na dlhú dobu bez únavy ruky, to je efektívny a prenosné všívaných tkanie nástroj s dĺžkou cca 24 cm/9.4 v a hmotnosť cca 180 g, ľahko sa prenáša.

5.[ Rozšírené Používanie ] Manuál Chumáčovanie Nástroj je určený pre široké použitie, je dobrou voľbou pre rodiny a priateľov ktorí majú radi umenie výšivky a chumáčovanie, vhodných na výrobu koberce, vankúše, vankúše a gobelín ozdoby.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: