Sklenený Džbán s Rukoväť a kryt Ručne vyrábané Sklo Vody Nádoby na Teplú/Studenú Vodu, Ľad, Citrón, Čaj a Džús Nápojov

  • €18.58 €29.96
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Drinkware

Sku:
  • w35382
Značky:
  • džbán
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Materiál: sklo
  • Rozsah pôsobnosti: Šťava, Mlieko, nápoj, Voňajúce čaj, Studenej Vody
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • názov: sklenený džbán

Sklenený Džbán s Rukoväť a kryt Ručne vyrábané Sklo Vody Nádoby na Teplú/Studenú Vodu, Ľad, Citrón, Čaj a Džús Nápojov

Funkcie:

1.【Borosilikátového skla kanvica] vyzýva Sklo prsníky sú hrubšie ako obyčajné sklo prsníky.Vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla.Naše sklenené nádoby znesie teploty od -20 ° C do 150 ° C. Hrubé sklo má silný vplyv odolnosť a odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám.To môže byť bezpečne používaný v chladničkách a kachlí.

2.【Veľkým priemerom a non-drip náustok] vyzýva úst fľaša na vodu je dostatočne veľká na to, aby sa držať všetko - ovocie, kocky ľadu, káva alebo čaj.Pohár kefa je poskytovaná pre jednoduché čistenie.Žiadne kvapkanie dizajn, ľahko naliať vodu.

3.【Uspokojiť Každodenné Potreby] vyzýva Ideálny na čaj, džús, mlieko, víno, káva, koktail, atď.Praktické a krásne sklenená karafa môžete v podstate splniť vaše rodiny dennej potreby.

4.【Voľné/Tesný a Nerezové veko] vyzýva veko je vyrobené z 304 nerezovej ocele.Rukoväť je rozšírená a zhustne, to nie je ľahké tepla po vykurovacie.Ak vekom sa stáva voľné keď tečúca voda, odstrániť silikónový krúžok z veko a dal ho v opačnom smere, a veko bude tesné.Ak máte stále problémy s používaním, kontaktujte nás cez Amazon, vaša spokojnosť je našim najväčším prianím.

5.【Ideálne Po-Predajný Servis] vyzýva vody džbán neobsahuje BPA, olova a iných škodlivých zložiek.Baby-safe silikónové zaisťuje, že vaše zdravie a bezpečnosť.Umývateľné v umývačke riadu, ale ručné umývanie odporúča.Výrobky zo skla, sú ťažké, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy.Hoci pravdepodobnosť je veľmi malá, ak sa zobrazí neúplné produkt, prosím kontaktujte ma a ja vám vrátime bez akéhokoľvek dôvodu.Kúpiť s dôverou!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: