10PCS Ženilkové Prachu Mop Papuče Foot Ponožky Mop Čiapky Multi-Funkcie Čistenie podláh Lenivý Obuvi Zahŕňa Prach, Vlasy Cleaner

  • €9.43 €15.70
( 2 Hodnotenie zákazníkov )

Dom A Záhrada

Sku:
  • w353544
Značky:
  • plného vrecka na prach, mäkké prachu plug, vysoká vrecka na prach, proti prachu cyklistické topánky, odoria protiprachový kryt, vrecka na prach vorwerk, prach plug f ios, zombie protiprachový kryt, námestie prachu plug, športová obuv prachu veľkosť
  • CN: Zhejiang
  • Materiál: Mikrovlákno Tkaniny
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Tkaniny Pokrytie Typ

Popis

Mop obuvi kryt je non-brúsne a nikdy poškriabaniu vašej podlahy.Jednoducho nosiť cez nohu alebo obuvi pre čisté a hladké podlahy.Voľné ruky pre ďalšie domáce práce, no viac na kolenách alebo stooping na čistenie.Nosenie tejto mop obuvi kryt, len zametanie a čistenie podlahy pri vás a vašich hostí pešo.S dobrou prachu absorpcie a jednoducho sa čistí, je naozaj nádherný domácnosti mop papuče na výber.

Funkcie

- Farba: Oranžová, Modrá, Zelená, Fialová, Ružová

- Materiál: Soft ženilkové vlákno

- Veľkosť: 24x12x2cm

- Mäkké a jemné mikrovlákna mop papuče, protišmykové, opotrebovaniu a dlhodobej spotreby pre domácnosť na čistenie.

- S elastické kapely, obuvi zahŕňa hodí topánky v rôznych veľkostiach väčšina žien a mužov, ako lenivý zberného obuvi týka.

- Môže byť nainštalovaný na mp ako mop spp pre zberného podlahu, sklo, okno auta, atď.

- Vhodné pre zberného drevo, keramické dlaždice a vinylové podlahy.

- Skvelý darček pre vašich priateľov a rodiny.

10 x Mop Obuvi Zahŕňa

Anonymous 2022-12-18

Pozývam, aby sa niečo podobné už čas prvého, ale čas to dostal viac malých מהרגיל (čo שמקשה na používanie výrobku) והאיכות vyzerá menšej מהרגיל. Všetko to dáva 3 hviezda, ktorá bola cena je relatívne lacné ואיכשהו הצלחתי vložiť ich na topánky domov po ששיחקתי s týmto ומתחתי ich bit (dúfajme, že nie je z nich ľahko.)

Anonymous 2022-09-07

Šité inneatly, plná výbava vlákna. Na nohy 38 veľkosť je malá, nie je možné dať na faciek, na mop o to viac, takže, aj keď len na Sovietsky drevené stúpania. Veľmi ľutujeme, nápad bol dobrý. Neodporúčam ani výrobku, ani predávajúci.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: