Trvalé Tetovanie Krém Odstránenie Kože Tetovanie Remover Gel Bezbolestné Scarless Odstránenie Maximálna Sila Tetovanie Tela Čistenie

  • €1.22 €2.25
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Krása A Zdravie.

Sku:
  • w289261
Značky:
  • ermanently odstránenie tetovania, cool tattoo remover, nočné svetlo sklo ohňostroj, intenzid tattoo ink, systema trvalé odstránenie chĺpkov, bezbolestné ochlpenia chlapcov, atlanta odstránenie tetovania, muži dočasné tetovanie auta, laserové pero jeden odstránenie, pernement tattoo ink
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: MPF1088
  • Druh: tattoo ink, Tetovanie Čistenie

Feature:

Vezmite prosím na vedomie: ostatné doplnky nie sú súčasťou dodávky.

100% nová kvalita

Netto obsahom: 13g

Výhody:

1. Profesionálne odstrániť tetovanie, tetovanie obočia, očných liniek, pier, bielenie, a konkrétneho produktu jemné rozkladu faktorov.

2. Postupne preniká do pokožky, účinne rozkladá sa zráža pigmenty, rozbije pigmentové častice, a má vplyv štiepením a rozptyľovanie tvrdohlavý pigmenty.Po tom, rozložené do malých pigmentové častice, sú prirodzene vylučuje z tela cez ľudský metabolizmus.

Pokyny:

1. 3 krát denne, raz ráno, raz večer, po čistenie kože; použite vatový tampón, aby prijali malé množstvo podstatu a aplikovať rovnomerne na plochu s známky, jemne masírujte, kým sa vstrebáva.

2. Keď čas dovolí, sa vzťahujú obočia, čistenie krém s horúci uterák a potom kryt s plastovou fóliou.Ak máte dostatok času, môžete naďalej uplatňovať obočia, čistenie krém.Krém sa vstrebáva rýchlejšie.

Čerstvé film spí na jednu noc a prebudí veľa ráno.

Poznámka:

Účinok sa zvýši po horúce komprimovať!!!

Poznámky:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše výmenu.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba projektu.veľmi pekne vám ďakujem!

3. SKU farba je vonkajší obal farba

Package Zahrnuté:

1 * Wenxiu Obočie Umývanie Cream

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Anonymous 2022-10-25

Nedostal som to, a som za to zaplatil.

Anonymous 2022-11-25

veľmi Malé

Anonymous 2022-12-11

To mi dáva správu, že objednávka bola potvrdená, ale som ddnt prijímať žiadne

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: